ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Γαρίδες με πορτοκάλι και λάιμ
 
Υλικά
 
 600 gr καθαρισμένες γαρίδες
2 πορτοκάλια
3 λάιμ
3 σκελίδες σκόρδο
2 κουτάλια σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
αλάτι
φρέσκο πιπέρι
 
Εκτέλεση
Σε μίξερ αναμείξτε το χυμό των πορτοκαλιών και των λάιμ καθώς και τις φλούδες τους με το σκόρδο, το ελαιόλαδο και το αλάτι. Περιχύστε με το μείγμα αυτό τις γαρίδες και αφήστε τις να μαριναριστούν για 30 λεπτά. Σε αντικολλητικό σκεύος μαγειρέψτε τις γαρίδες σε σχετικά υψηλή θερμοκρασία για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά προσθέτοντας προοδευτικά τη σως στην οποία τις μαρινάρατε.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου