ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Οι πιο νόστιμες πατάτες φούρνου
 
Υλικά
6 πατάτες μεσαίου μεγέθους
2 – 3 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
30 gr  βούτυρο  ψωμιού νηστίσιμο
αλάτι
πιπέρι
λαδόκολλα


Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τις πατάτες, και τις κόβουμε σε ροδέλες.
Τοποθετούμε τις πατάτες στη λαδόκολλα και βάζουμε το σκόρδο ανάμεσα στις σχισμές, ρίχνουμε το λάδι, το βούτυρο, αλάτι και πιπέρι ή ότι άλλο μπαχαρικό θέλουμε. Ψήνουμε τις πατάτες στους 220  βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου