ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Μπισκότα με φιστικοβούτυρο
 
Υλικά

1 ½  ποτήρι  (185γρ.) αλεύρι ζαχαροπλαστικής
1 ½ ποτήρι  (185γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι baking powder
2/3  ποτηριού (150γρ.)  ζάχαρη
3/4 ποτηριού  (150γρ.) καστανή ζάχαρη (brown sugar)
2/5 του πακέτου (100γρ.) βούτυρο ανάλατο
2 αβγά
6-7 κουτάλια σούπας φιστικοβούτυρο
160 gr (σταγόνες) μαύρης σοκολάτας
1  βανίλια
 


 Εκτέλεση
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ  το βούτυρο και τα δύο είδη ζάχαρης. Χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να αναμιχτούν καλά τα υλικά. Ακολούθως, προσθέτουμε τα αβγά και συνεχίζουμε το χτύπημα σε μέτρια ταχύτητα. Βάζουμε μέσα το ένα από τα δύο αλεύρια, τη βανίλια και το μπέικιν πάουντερ και αναμιγνύουμε σε χαμηλή ταχύτητα. Βάζουμε το φιστικοβούτυρο  και το άλλο αλεύρι και χτυπάμε καλά. Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή και να πλάθεται εύκολα. Σμίγουμε και τις σταγόνες σοκολάτας. Πλάθουμε σε μικρά επίπεδα σχήματα και τα τοποθετούμε σε ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητική λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170  βαθμούς για περίπου 12 λεπτά.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου