Φλογέρες με κρέμα καρύδας
Υλικά
1 συσκευασία φύλλο κρούστας για γλυκά
Τριμμένη καρύδα για πασπάλισμα
Λάδι για το άλειμμα των φύλλων
2 ποτήρι γάλα καρύδας
1 ½ ποτήρι νερό
3/4 ποτηριού ζάχαρη
2 κουταλιές σούπας φυτική μαργαρίνη
3 κουταλιές κοφτές σούπας κορν-φλάουρ
1 βανίλια
Σιρόπι:
1 ½ ποτήρι ζάχαρη1 ποτήρι νερό
1 ξύλο κανέλας
Φλούδα από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε πρώτα τη κρέμα για να κρυώσει:Σε μία κατσαρόλα
ρίχνουμε πρώτα το γάλα καρύδας, το νερό, και μέσα διαλύουμε το κορν-φλάουρ.Προσθέτουμε
τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να
πήξει.Αποσύρουμε τη κατσαρόλα από την εστία και αφήνουμε να κρυώσει η κρέμα.Παίρνουμε τη συσκευασία με τα φύλλα κρούστας, τα απλώνουμε στο πάγκο της κουζίνας όπως είναι όλα μαζί και με ένα κοφτερό μαχαίρι τα χωρίζουμε σε τρία ίσα μέρη από τη μακριά τους πλευρά.Με ένα πινέλο αλείφουμε την επιφάνεια του πρώτου φύλλου και με ένα κουτάλι βάζουμε κρέμα στην άκρη. Τυλίγουμε αριστερά και δεξιά το φύλλο προς τα μέσα και ρολάρουμε μέχρι να τελειώσει το φύλλο. Τοποθετούμε τη φλογέρα σε λαδωμένο πυρέξ και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία με τις υπόλοιπες μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.Με το πινέλο αλείφουμε τις φλογέρες με λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν καλά. Εν τω μεταξύ βάζουμε τα υλικά για το σιρόπι σε ένα μικρό κατσαρόλι και βράζουμε 3-4 λεπτά από τη στιγμή που θα αρχίσει ο βρασμός. Αποσύρουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει το σιρόπι.Βγάζουμε από το φούρνο το πυρέξ με τις φλογέρες και μόλις χλιάνουν τις περιχύνουμε με το κρύο σιρόπι και πασπαλίζουμε με την τριμμένη καρύδα.