Τούρτα από κρέπες
Υλικά
6 κρέπες
200 ml κρέμα γάλακτος
250 ml sour Cream
3 κουτάλια σούπας ζάχαρη
1 βανίλια
250 gr βατόμουρα ή φράουλες
άχνη ζάχαρη, για το σερβίρισμα
Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί. Ανακατέψτε τη με την sour Cream, τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά. Κρατήστε 4 κουταλιές της σούπας για τη διακόσμηση. Αφήστε στην άκρη μια χούφτα βατόμουρα. Λιώστε τα υπόλοιπα με πιρούνι και προσθέστε τα στο μείγμα της κρέμας. Ανακατέψτε ελαφρά για να μοιραστούν ομοιόμορφα.
Βάλτε μία κρέπα σε μια πιατέλα, απλώστε από πάνω το ένα πέμπτο της κρέμας και απλώστε και δεύτερη κρέπα. Συνεχίστε τις στρώσεις μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
Διακοσμήστε την κορυφή της τούρτας με την κρέμα που φυλάξατε και τα υπόλοιπα βατόμουρα. Πασπαλίστε με άχνη ζάχαρη και σερβίρετε.