Παγωτό σοκολάτας με μπισκότα
Υλικά2 φακελάκια dream dopping ή 1 σαντιγύ morfat
4 ποτήρια γάλα φρέσκο
1 γαλατάκι σοκολατένιο
1 γάλα ζαχαρούχο
Μπισκότα και κομμάτια σοκολάτας
Σιρόπι σοκολάτας
Εκτέλεση
Σπάζετε τα μπισκότα σε μεγάλα κομμάτια και τρίβετε τη σοκολάτα σε χοντρό τρίφτη. Βάζετε σε ένα pyrex λίγα μπισκότα σοκολάτα και λίγο σιρόπι σοκολάτας. Κτυπάτε στο μίξερ τα 3 ποτήρια γάλα το σοκολατένιο γαλατάκι μαζί με τα dream dopping ή τη σαντυγί morfat βάζετε το μείγμα πάνω από τα μπισκότα και το τοποθετείτε στην στη κατάψυξη για 30 λεπτά. Κτυπάτε στο μίξερ για 10 λεπτά το υπόλοιπο φρέσκο γάλα με το ζαχαρούχο και το βάζετε πάνω από το σοκολατένια μείγμα και από πάνω ξανά μπισκότα σοκολάτα και σιρόπι και ξανά στην κατάψυξη.Το βάζετε στη κατάψυξη για 12 ώρες πριν το σερβίρετε.