Κανελόνια γεμιστά με τόνο
Θα χρειαστείτε 18 μικρές κρέπες ή 1 πακέτο μακαρόνια κανελόνι
Για την γέμιση
300 gr τόνο σε νερό, στραγγισμένος και σπασμένος καλά με το χέρι
1⁄2 ποτήρι cottage cheese
1 κουταλάκι γλυκού μαϊντανό ψιλοκομμένο
1⁄2 ποτήρι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι γλυκού χυμό λεμονιού
1⁄4 κουταλάκι γλυκού άνηθο ψιλοκομμένο
1⁄2 ποτήρι cottage cheese
1 κουταλάκι γλυκού μαϊντανό ψιλοκομμένο
1⁄2 ποτήρι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι γλυκού χυμό λεμονιού
1⁄4 κουταλάκι γλυκού άνηθο ψιλοκομμένο
Για την σάλτσα
1⁄2 ποτήρι γιαούρτι
1⁄2 ποτήρι cottage cheese
1⁄4 ποτηριού άνηθο ψιλοκομμένο
1⁄8 κουταλάκι γλυκού σκόρδο
1⁄2 ποτήρι cottage cheese
1⁄4 ποτηριού άνηθο ψιλοκομμένο
1⁄8 κουταλάκι γλυκού σκόρδο
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Ανακατεύετε καλά τα υλικά της γέμισης και γεμίζετε τα κανελόνια. Κάνετε το ίδιο, σε ένα ξεχωριστό μπολ, με τα υλικά για τη σάλτσα.
Τοποθετείτε τα κανελόνια στο ταψί, και τα περιχύνετε με τη σάλτσα. Πασπαλίζετε με τριμμένο τυρί. Ψήνετε για 30 λεπτά περίπου.
Ανακατεύετε καλά τα υλικά της γέμισης και γεμίζετε τα κανελόνια. Κάνετε το ίδιο, σε ένα ξεχωριστό μπολ, με τα υλικά για τη σάλτσα.
Τοποθετείτε τα κανελόνια στο ταψί, και τα περιχύνετε με τη σάλτσα. Πασπαλίζετε με τριμμένο τυρί. Ψήνετε για 30 λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου