ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015


Νηστίσιμα μάφινς σοκολάτας

Υλικά
6 κουτάλια σούπας κακάο σκόνη
1 κουταλάκι σόδα
2 ποτήρια κρύο νερό
10 κουτάλια σούπας λάδι
1 κουταλιά ξίδι
2 βανίλιες
3 ποτήρια αλεύρι
2 ποτήρια ζάχαρη
½ κουταλάκι αλάτι

Για το γλάσο σοκολάτας
1 Βανίλια
6 Κουτάλια λάδι
6 Κουτάλια νερό
250 gr  άχνη ζάχαρη
3 Κουτάλια κακάο σκόνη


Εκτέλεση

Στο κάδο του μίξερ χτυπάμε όλα τα υλικά για τα μάφινς για 5 λεπτά. Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και βάζουμε σε κάθε θήκη από 1 κουτάλι.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα μέσα στις τρυπούλες, χωρίς να βουτυρώσουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, για περίπου 30 λεπτά.

Φτιάχνουμε το γλάσο ζεσταίνοντας ελαφρώς τα λάδι με το νερό και στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με μια κουτάλα.
Μόλις βγάλουμε τα μάφινς απλώνουμε το γλάσο σοκολάτας.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου