ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Πικάντικες γαρίδες με σκόρδο και καυτερές πιπεριές

Υλικά:
600 gr γαρίδες χωρίς τα κελύφη τους
Αλάτι κατά βούληση
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
15 ml. ελαιόλαδο
3 κόκκινες τσίλι πιπεριές ψιλοκομμένες
5 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
1 λεμόνι το χυμό του
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση
Βάζουμε τις γαρίδες σε ένα μπόλ και τις αλατοπιπερώνουμε.
Βάζουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά. 
Προσθέτουμε τις γαρίδες και το σκόρδο και σοτάρουμε για 4-5 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα οι γαρίδες ( λευκό) και να ψηθούν. 
Σβήνουμε με το χυμό του λεμονιού και ανακατεύουμε. 
Τέλος προσθέτουμε το μαιντανό και ανακατεύουμε για μια ακόμη φορά.
Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου