ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015


Μηλομπισκοτάκια
 
Υλικά:
150 gr  βρώμης
2 μήλα μικρά ή ένα μεσαίο
60 gr  σταφίδες
60 gr  μέλι
1 ½ κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
½ κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρική
½ κουταλάκι γλυκού  κανέλα
 
Εκτέλεση
 
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 175 βαθμούς πάνω κάτω. Αλέθετε στο blender  την βρώμη και τρίβετε τα μήλα σε χοντρό τρίφτη. Βάζετε όλα τα υλικά σ’ ένα μπολ και ανακατεύετε καλά. Στρώνετε μια λαδόκολλα σε ταψί (εγώ χρησιμοποιώ αυτό του φούρνου) και μοιράζετε το μείγμα σε 12 κομμάτια. Ψήνετε για 15 με 20 λεπτά  ή μέχρι να ροδίσουν καλά. Τα μπισκοτάκια απλώνουν λίγο, αλλά όχι τόσο ώστε να κολλήσουν μεταξύ τους. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε 30 γραμμάρια καρύδια αλεσμένα στο μούλτι. Τα μπισκοτάκια είναι αφράτα μέσα και τραγανά από έξω. Αν ψήσετε τα μπισκοτάκια στους 200 βαθμούς για 8 με 10 λεπτά  μένουν αφράτα μέσα έξω.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου