ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

 
Apple Crumble
 
Υλικά:
 
Για τη γέμιση
 
5 - 6 μήλα πράσινα
50gr  ζάχαρη (κατά προτίμηση μαύρη)
λίγη κανέλα
 
Για το Crumble
 
1 ποτήρι αλεύρι ζαχαροπλαστικής
1 ποτήρι βρώμη ( αν θέλετε μπορείτε να βάλετε μόνο αλεύρι)
1 ποτήρι ζάχαρη
250gr  βούτυρο κομμένο σε κυβάκια
κανέλα
 
Εκτέλεση
 
Σε ένα pyrex βάζουμε τα μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους. Τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την κανέλα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη βρώμη και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το βούτυρο και τρίβουμε με το αλεύρι για να γίνει το crumble. Ρίχνουμε τη ζύμη πάνω από τα μήλα έτσι ώστε να σκεπαστεί όλο το ταψί και το βάζουμε στο φούρνο για 40 - 45 λεπτά μέχρι να ροδίσει το crumble και τα μήλα να βγάλουν το ζουμί της.
 
Σερβίρεται με κρέμα custard ή παγωτό βανίλια!!!
 
Απλά υπέροχο!!
 
 
 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου