ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

 
Ταλιατέλες ογκρατέν με ζαμπόν και τυρί
 
Υλικά:
 
1 κουτί ταλιατέλες
300gr ζαμπόν βρασμένο και ψιλοκομμένο
200gr κασέρι τριμμένο
200gr κεφαλογραβιέρα τριμμένη
300gr  τυρί κρέμα
1 ποτήρι γάλα
αλάτι
πιπέρι
 
Εκτέλεση
 
Βράζουμε  τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 6 λεπτά. Στραγγίζουμε καλά τα ζυμαρικά. Τα  βάζουμε σε λαδωμένο μακρόστενο πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με το ζαμπόν και τα τριμμένα τυριά. Αραιώνουμε το τυρί κρέμα με το φρέσκο γάλα. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε τις ταλιατέλες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 - 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει το φαγητό.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου