Λαζάνια με σπανάκι
Υλικά:
1 κουτί λαζάνια
2 δέσμες σπανάκι βρασμένο
150gr φέτα τριμμένη
150gr μοτσαρέλα τριμμένη
1 ποτήρι αναρή (μυζήθρα) ξερή τριμμένη
αλάτι - πιπέρι
Για τη σάλτσα
600gr ντοματάκια κομμένα
200gr χυμό ντομάτας
αλάτι - πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Βράζετε τα λαζάνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 8 λεπτά περίπου και τα στραγγίζετε. Τσιγαρίζετε το κρεμμύδι και το σκόρδο, βάζετε τις ντομάτες και τα μπαχαρικά και αφήνετε να καταστηθεί λίγο η σάλτσα. Βάζετε σε pyrex λίγη από τη σάλτσα, μια στρώση λαζάνια, τυριά και μετά σπανάκι. Συνεχίζετε με τον ίδιο τρόπο. Τελειώνετε με τη σάλτσα στην οποία απλώνετε πάνω την αναρή. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά μέχρι να κοκκινίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου