Κοτόπουλο με μανιταρόσουπα και κάρυ
Υλικά:
1 κοτόπουλο τεμαχισμένο
1 μανιταρόσουπα
2 κουτάλια σούπας κάρυ
μανιτάρια
αλάτι - πιπέρι - πάπρικα
Εκτέλεση
Ετοιμάζετε τη μανιταρόσουπα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού (αφαιρείτε όμως 1 ποτήρι νερό). Βάζετε το κοτόπουλο σε pyrex με ελάχιστα μπαχαρικά (γιατί υπάρχουν αρκετά στη μανιταρόσουπα) το περιχύνετε με τη μανιταρόσουπα στην οποία διαλύετε το κάρυ, καλύπτετε και ψήνετε στους 180 βαθμούς. Λίγο πριν ψηθεί βάζετε τα μανιτάρια αφού πρώτα τα κόψετε σε λεπτές φέτες. Σερβίρετε με άσπρο ρύζι και πράσινα λαχανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου