Κοτόπουλο Μεξικάνικο
Υλικά:
1 κιλό κοτόπουλο φιλέτο κομμένο κύβους
3 κουτάλια σούπας σόγια σως
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 πιπέρια πράσινα κύβους
1 πιπέρι κόκκινο κομμένο κύβους
2 καρότα κομμένα κύβους
αλάτι - πιπέρι
1 tomato soup διαλυμένη σε 3 ποτήρια νερό
1 1/2 ποτήρι ρύζι
Εκτέλεση
Βάζετε τη σόγια σως στο φιλέτο και το αφήνετε για 1 - 2 ώρες ή από το βράδυ. Τσιγαρίζεται το κοτόπουλο και όταν κοκκινίσει ελαφρά βάζετε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη σούπα και το ρύζι. Όταν ροδίσουν ελαφρά βάζετε τη σούπα και μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτετε το ρύζι. Ανακατεύετε μέχρι να ψηθούν. Προσθέτετε νερό αν χρειαστεί.
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το κοτόπουλο με γαρίδες.
Καλή σας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου