ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Σολομός με σάλτσα ούζου
Υλικά
4 φέτες Σολομό
4 κουτάλια σούπας τυρί κρέμα
φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
ελαιόλαδο
1 ποτηράκι του κρασιού ούζο
2 ποτηράκια του κρασιού ζωμό λαχανικών
Εκτέλεση
Ψήνουμε το Σολομό στη σχάρα. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ούζο και ρίχνουμε το ζωμό λαχανικών, αλάτι και πιπέρι. Δένουμε τη σάλτσα με το τυρί κρέμα και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου