ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

 
Μίλφειγ
 
Υλικά
 
3 κουτάλια σούπας ανθό αραβοσίτου
 
2 κουτάλια σούπας αλεύρι ζαχαροπλαστικής
 
1 λίτρο γάλα
 
1 1/2 ποτήρι ζάχαρη
 
3 αυγά
 
1 βανίλια
 
2 κουτιά σφολιατίνια
 
ζάχαρη άχνη
 
Εκτέλεση
 
Χωρίζουμε τα μπισκότα στη μέση με το μαχαίρι και βάζουμε μια στρώση κάτω στο pyrex.  Διαλύουμε σε ένα ποτήρι το γάλα, το ανθό αραβοσίτου, το αλεύρι, τα αυγά τη ζάχαρη και τη βανίλια και τα προσθέτουμε σιγά - σιγά στο υπόλοιπο γάλα που βράζει. Μόλις αρχίσει να πήζει, το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Βάζουμε τη μισή κρέμα πάνω από τα σφολιατίνια, μια δεύτερη στρώση μπισκότα, ξανά κρέμα και από πάνω τα σφολιατίνια από τη γυαλιστερή πλευρά. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
 
 
Νόστιμη και πανεύκολη!!!
 
 
 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου