ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

 
Σιαρλότα με φράουλες
 
Υλικά
 
10 - 15 μπισκότα σαβουαγιάρ
 
5 ποτήρια γάλα
 
5 κουτάλια custard
 
5 κουτάλια ζάχαρη
 
1 τζέλλυ φράουλας
 
1 κουτί φράουλες φρέσκες
 
1 φρέσκα κρέμα 250gr
 
 
Εκτέλεση
 
Βάζετε όρθια στον περίγυρο και στη βάση ενός pyrex  ή στρογγυλής φόρμας τα μπισκότα. Κόβετε τις φράουλες στα τέσσερα και τις σκορπίζετε πάνω από τα μπισκότα. Κρατάτε μερικές για διακόσμηση. Διαλύετε το τζέλλυ με 3 ποτήρια ζεστό νερό και όταν κρυώσει το ρίχνετε πάνω από τις φράουλες. Το βάζετε στο ψυγείο για να πήξει. Σε μια κατσαρόλα βάζετε το γάλα, τη ζάχαρη και τη custard  και ανακατεύετε μέχρι να πήξει η κρέμα. Βάζετε την κρέμα πάνω από τις φράουλες. Χτυπάτε τη φρέσκα κρέμα και την απλώνετε πάνω από τη custard. Διακοσμείτε με φρέσκες φράουλες.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου