Τάρτα από μπισκότο δημητριακών με γιαούρτι και φρούτα
Υλικά100gr βρώμη
3 κουτάλια σούπας αμύγδαλα
3 κουτάλια σούπας κάσιους
30gr τριμμένη καρύδα
1 κουταλιά σούπας μέλι
30 ml βούτυρο λιωμένο
360gr γιαούρτι
250ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Βάζουμε στο blender τη βρώμη, τα αμύγδαλα, τα κάσιους, την καρύδα, το βούτυρο και το μέλι. Επεξεργαζόμαστε τα υλικά μέχρι να γίνουν μικρά κομμάτια και να ανακατευτούν καλά.
Αλείφουμε με βούτυρο το ταψί για τάρτα και βάζουμε το μείγμα σε αυτή. Πιέζουμε τα δάχτυλά μας το μείγμα στη φόρμα ώστε να το στρώσουμε καλά και να έχει το ίδιο πάχος σε όλη την επιφάνεια.
Ψήνουμε τη βάση για της τάρτας στο φούρνο για 12 περίπου λεπτά.
Βγάζουμε τη βάση από το φούρνο και την αφήνουμε να κρυώσει εντελώς. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με 2 κουτάλια ζάχαρη και το γιαούρτι μεχρι να αφρατέψει η κρέμα.Αφού κρυώσει η τάρτα την καλύπτουμε με την κρέμα και φρούτα της αρεσκείας μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου