ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

 
Τάρτα από μπισκότο δημητριακών με γιαούρτι και φρούτα
Υλικά

100gr     βρώμη        
3 κουτάλια σούπας  αμύγδαλα
3 κουτάλια σούπας   κάσιους
30gr     τριμμένη καρύδα
1 κουταλιά σούπας  μέλι
30 ml  βούτυρο  λιωμένο
360gr   γιαούρτι
250ml  κρέμα γάλακτος
 
 
Εκτέλεση
 
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
Βάζουμε στο blender τη βρώμη, τα αμύγδαλα, τα κάσιους, την καρύδα, το βούτυρο και το μέλι. Επεξεργαζόμαστε τα υλικά μέχρι να γίνουν μικρά κομμάτια και να ανακατευτούν καλά.
Αλείφουμε με βούτυρο το ταψί  για τάρτα και βάζουμε το μείγμα σε αυτή. Πιέζουμε τα δάχτυλά μας το μείγμα στη φόρμα ώστε να το στρώσουμε καλά και να έχει το ίδιο πάχος σε όλη την επιφάνεια.
Ψήνουμε τη βάση για της τάρτας στο φούρνο για 12 περίπου λεπτά.
Βγάζουμε τη βάση από το φούρνο και την αφήνουμε να κρυώσει εντελώς. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με 2 κουτάλια ζάχαρη  και το γιαούρτι μεχρι να αφρατέψει η κρέμα.Αφού κρυώσει η τάρτα την  καλύπτουμε με την κρέμα και φρούτα της                 αρεσκείας μας.


 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου