ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

 
Κέικ με μήλο και  γιαούρτι
 
Υλικά:
 
1 κουταλάκι  baking powder
100gr   αμύγδαλα τριμμένα και καβουρδισμένα
200gr   μήλο τριμμένο
200gr   γιαούρτι
250gr  βούτυρο
200gr   ζάχαρη
5 αβγά
750gr   αλεύρι ζαχαροπλαστικής
 
 
Εκτέλεση
 
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Στη συνέχεια χτυπάτε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και προσθέστε τα αβγά ένα προς ένα.
Έπειτα βάζετε το μήλο σε κομματάκια και το γιαούρτι, ανακατεύετε να πάει παντού, προσθέτετε τα αμύγδαλα και στο τέλος το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.

Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα κέικ και ψήνουμε για 60 λεπτά περίπου.
 
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου