Μοναδική ζεστή κρέμα σοκολάτας με καφέ!
1 λίτρο γάλα
2 κουταλάκια του γλυκού στιγμιαίο καφέ (σκόνη)
40 γρ. κακάο
30 γρ. κορν φλάουρ
120 γρ. ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε περίπου τα 900 γρ. από το γάλα και τον καφέ. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κακάο με το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη και το υπόλοιπο γάλα με μία σπάτουλα. Πριν βράσει το γάλα με τον καφέ, προσθέτουμε το μείγμα του κακάο και ανακατεύουμε γρήγορα έως ότου δέσει η κρέμα και αρχίσει να κοχλάζει. Την αποσύρουμε και την σερβίρουμε σε 4 ατομικά μπολ. Σερβίρουμε τις κρέμες κατά προτίμηση χλιαρές, αλλιώς τις διατηρούμε στο ψυγείο.
Μπορείτε να συνδυάσετε φρέσκες φράουλες, μπανάνες και μπισκότα!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου