ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

 
Μύδια με λευκό κρασί και μουστάρδα
 
Υλικά
 
40gr  ελαιόλαδο
 
80gr  κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
 
100gr  λευκό κρασί
 
200gr  ντομάτες ψιλοκομμένες
 
60gr  μουστάρδα
 
500gr  μύδια
 
40gr  βούτυρο
 
μαϊντανό ψιλοκομμένο
 
ζωμό από το μαγείρεμα των μυδιών
 
Εκτέλεση 
 
Βράζουμε τα μύδια σε αλατόνερο. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και προσθέτουμε το κρασί. Ανακατεύουμε για 5 - 6 λεπτά και ρίχνουμε τις ντομάτες και τα ήδη βρασμένα μύδια. Ρίχνουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε για ακόμα 2 - 3 λεπτά. Τέλος κατεβάζουμε από τη φωτιά το τηγάνι και προσθέτουμε το βούτυρο και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου