Μύδια με λευκό κρασί και μουστάρδα
Υλικά
40gr ελαιόλαδο
80gr κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
100gr λευκό κρασί
200gr ντομάτες ψιλοκομμένες
60gr μουστάρδα
500gr μύδια
40gr βούτυρο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
ζωμό από το μαγείρεμα των μυδιών
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μύδια σε αλατόνερο. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και προσθέτουμε το κρασί. Ανακατεύουμε για 5 - 6 λεπτά και ρίχνουμε τις ντομάτες και τα ήδη βρασμένα μύδια. Ρίχνουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε για ακόμα 2 - 3 λεπτά. Τέλος κατεβάζουμε από τη φωτιά το τηγάνι και προσθέτουμε το βούτυρο και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου