ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

 
Φιλέτα κοτόπουλου με πέννες και κάρυ
 
Υλικά:
 
3 φιλέτα κοτόπουλο βρασμένα και κομμένο σε μπουκιές
 
1/2 κιλό πέννες πολύχρωμες
 
250gr  φασολάκια
 
4 ντομάτες κομμένες σε φέτες
 
1 ποτήρι γιαούρτι
 
1/2 ποτήρι κόλιανδρο ψιλοκομμένο
 
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
 
1 κουταλάκι σκόνη κάρυ
 
αλάτι - πιπέρι
 
Εκτέλεση
 
Κόβετε τα φασολάκια σε μικρά κομμάτια και τα βράζετε σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά. Σε μια κατσαρόλα, βράζετε τις πέννες σε αλατισμένο νερό. Προσέξτε να μην βαρυψηθούν.  Σε ένα μπολ βάζετε το γιαούρτι, το κάρυ, το σκόρδο και τον κόλιανδρο. Ανακατεύετε και προσθέτετε το κοτόπουλο. Το αφήνετε να μαριναριστεί για 1 ώρα. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε τα ζυμαρικά με τα φασολάκια και τις ντομάτες. Ανακατεύετε καλά και ρίχνετε από πάνω το μείγμα της σάλτσας. Τα βάζετε στο φούρνο για 10 - 15 λεπτά.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου