Εύκολη
τούρτα Maltesers
Για την βάση
170 gr αλεσμένα μπισκότα Digestive
70 gr λιωμένο βούτυρο
Για την κρέμα
300 gr Τυρί κρέμα Philadelphia
500 ml κρέμα γάλακτος
2 κουτάλια σούπας ζάχαρη άχνη
150 gr άσπρη σοκολάτα (κουβερτούρα)
100 gr Maltesers
Για την διακόσμηση θα χρειαστείτε
300 ml κρέμα γάλακτος, (Μaltesers) και λίγη λιωμένη σοκολάτα
Εκτέλεση Ετοιμάστε μία φόρμα με στεφάνι. Ενώνετε μαζί τα αλεσμένα μπισκότα και το λιωμένο βούτυρο, απλώνετε την βάση και την αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να προετοιμάσετε την κρέμα. Λιώνετε την άσπρη σοκολάτα και την αφήνετε να κρυώσει λίγο. Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη άχνη μέχρι να έχουν πυκνότητα περίπου όπως το μέλι. Προσθέτετε το τυρί, ανακατέψετε τα υλικά και προσθέστε την λιωμένη σοκολάτα.
Χτυπάτε για λίγο όλα τα υλικά για να πάρετε μια λεία κρέμα. Θρυμματίζετε τα σοκολατακια (προσοχή να μην τα λιώσετε τελείως), τα προσθέτετε στην κρέμα. Ανακατώνετε την κρέμα και την βάζετε πάνω από την βάση. Αφήνετε το τσιζκεικ στο ψυγείο για 5 - 6 ώρες για να σφίξει και να ενωθούν οι γεύσεις. Βγάζετε το τσιζκεικ από την φόρμα και το διακοσμείτε με την χτυπημένη κρέμα γάλακτος ή με σαντιγί, με τα σοκολατακια και την άσπρη σοκολάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου