Χοιρινές μπριζόλες με μανιτάρια και
τυρί μοτσαρέλα
Υλικά:4 χοιρινές μπριζόλες
4 μανιτάρια φρέσκα
150 gr τυρί μοτσαρέλα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο (εάν θέλετε)
Εκτέλεση:
Αφαιρείτε το λίπος από τις μπριζόλες τις βάζετε σε ένα ταψί, αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο. Ψήνετε για 30-40 λεπτά στους 180 βαθμούς. Στο μεταξύ, έχετε πλύνει, καθαρίσει και κόψει σε μικρότερα κομμάτια τα μανιτάρια. Τα βάζετε σε ένα μπολ και ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο. 15 λεπτά πριν γίνουν οι μπριζόλες τα βάζετε και αυτά στο ταψί, και 5-6 λεπτά πριν να είναι έτοιμες οι μπριζόλες ανοίγετε ξανά το φούρνο και ρίχνετε στο φαγητό κομμάτια από μοτσαρέλα. Λιώνοντας και το τυρί βγάζετε από το φούρνο και εάν θέλετε, ρίχνετε στο φαγητό ψιλοκομμένο φρέσκο μαιντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου