ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Τρίτη 21 Απριλίου 2015


Κοτόπουλο με πικάντικη σάλτσα και πιπεριές

Υλικά

Για το κοτόπουλο
4 με 5 φιλέτα κομμένα σε κύβους
5 κουτάλια σούπας λάδι
1 πιπεριά (πράσινη καυτερή ψιλοκομμένη)
2 πιπεριές (σε λωρίδες κόκκινο - κίτρινο)
8 κρεμμυδάκια (φρέσκα ψιλοκομμένα)

Για την σάλτσα 2 κουτάλια σούπας
Worcestershire sauce
4 κουτάλια σούπας μαύρη σόγια σος
4 κουτάλια σούπας γλυκό κρασί
1 κουταλάκι γλυκού Ζάχαρη
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι ζωμό κότας σε κύβο
1 κουταλάκι γλυκού σκόνη κάρυ
1  πρέζα αλάτι

Εκτέλεση
Σε ξύλο κοπής πλένετε καλά το κοτόπουλο και το κόβετε σε κυβάκια και αλατοπιπερώνετε. Στη συνέχεια προσθέτετε το λάδι στο γουόκ ή τηγάνι για να κάψει και σοτάρετε το κοτόπουλο 7 λεπτά.
Έπειτα προσθέστε τις πιπεριές, τα κρεμμυδάκια κ ανακατέψτε για 3’ κατόπιν αδειάστε μέσα στο γουόκ όλα τα υλικά της σάλτσας κ ανακατέψτε καλά.
Αφήστε το κοτόπουλο να σιγοβράζει 30 λεπτά μέχρι να μείνει ελάχιστο ζουμί και είναι έτοιμο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου