ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Σολομός με πορτοκάλι
Υλικά
2 φέτες σολομού

χυμό από ένα πορτοκάλι
χυμό από 1/4 λεμονιού
2 κουταλάκια γλυκού μουστάρδα με κόκκους
ξύσμα από λίγο πορτοκάλι
μαιντανό
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπώλ το χυμό πορτοκαλιού, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα, το λάδι, την μουστάρδα , το μαιντανό, το αλάτι και το πιπέρι.
Περιχύνουμε τις φέτες του σολομού, καλύπτουμε με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.
 Ψήνουμε σε pyrex βάζοντας απο πάνω φέτες πορτοκαλιού, στους 180  βαθμούς  για περίπου 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου