ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015


Peper  Steak

ιΥλικά :

4 βοδινά φιλέτα

2 κουτάλια σούπας πιπέρι σπόρους

1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο

2 σφηνάκια ουίσκι

4 κουτάλια σούπας βούτυρο

1 ποτήρι κρέμα γάλακτος

Αλατοπίπερο

Εκτέλεση:

Βάλτε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι 2 κουταλιές βούτυρο, το πιπέρι, το κρεμμύδι, το σκόρδο και σοτάρετέ τα σε μέτρια φωτιά για 3 - 4 λεπτά. Σβήστε με το ουίσκι και προσθέστε την κρέμα γάλακτος. Αλατίστε και αφήστε τη σάλτσα σε μέτρια φωτιά για      4 - 5 λεπτά μέχρι να δέσει. Σοτάρετε τα φιλέτα σε 2 κουταλιές βούτυρο και απο τις δυο πλευρές για 2 - 3 λεπτά. Αλατίστε και ψήστε τα στο φούρνο ή στη σχάρα ανάλογα με την προτίμησή σας  (για καλοψημένα ή μέτρια).
Σερβίρετε τα φιλέτα με την πιπεράτη σάλτσα και συνοδέψτε με τηγανητές πατάτες και λαχανικά κήπου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου