ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015


Γλυκό ψυγείου με μπισκότα και γιαούρτι
Υλικά:

2 πακέτα μπισκότα τ πτι μπερ

1/2  ποτήρι ζάχαρη άχνη

500
ml
 κρέμα γάλακτος

1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι

1 μικρό βαζάκι μαρμελάδα βατόμουρο (περίπου 400-450 γρ.)

Εκτέλεση:


Χτυπάμε στο μίξερ την άχνη με την κρέμα γάλακτος, μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγύ. Στη συνέχεια χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ, προσθέτουμε λίγο λίγο το γιαούρτι και χτυπάμε, μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Σ' ένα μετρίου μεγέθους ανοξείδωτο ταψί (ή και γυάλινο) στρώνουμε μπισκότα, κατόπιν τη μισή κρέμα, μετά μπισκότα και από πάνω την υπόλοιπη κρέμα. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο και όταν κρυώσει καλά, στρώνουμε πάνω στην κρέμα τη μαρμελάδα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου