Τορτελίνια με λουκάνικα τυριά και κιμά
Υλικά:
250 gr βοδινό κιμά
250 gr χωριάτικο λουκάνικο
750 gr σάλτσα ντομάτας
125 gr φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
450 gr ψιλοκομμένες ντομάτες, αστράγγιστες
280 gr τορτελίνια με τυρί
1 ποτήρι τυρί τριμμένο μοτσαρέλα
1/2 ποτήρι τριμμένο τυρί τσένταρ
Εκτέλεση:
Κομματιάζουμε
τον κιμά και το λουκάνικο σε ένα μεγάλο τηγάνι. Ψήνουμε σε μέτρια-υψηλή φωτιά
μέχρι να ροδίσει. Το στραγγίζουμε. Ανακατεύουμε το κρέας, την κόκκινη
σάλτσα, τα μανιτάρια και τις ντομάτες στην γάστρα. Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε
σε χαμηλή φωτιά για 6 έως 8 ώρες. Ανακατεύουμε μέσα τα τορτελίνια αφού
πρώτα τα βράσουμε και πασπαλίζουμε με το τυρί μοτσαρέλα και τσένταρ στην
κορυφή. Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία ή
μέχρι τα τορτελίνια να μαλακώσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου