ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Σάββατο 9 Μαΐου 2015


Τορτελίνια με λουκάνικα τυριά και κιμά

Υλικά:
250 gr βοδινό κιμά
250 gr χωριάτικο λουκάνικο
750 gr σάλτσα ντομάτας
125 gr φρέσκα μανιτάρια  κομμένα σε φέτες
450 gr ψιλοκομμένες ντομάτες, αστράγγιστες
280 gr τορτελίνια με τυρί
1 ποτήρι τυρί τριμμένο μοτσαρέλα
1/2 ποτήρι τριμμένο τυρί τσένταρ

Εκτέλεση:
Κομματιάζουμε τον κιμά και το λουκάνικο σε ένα μεγάλο τηγάνι. Ψήνουμε σε μέτρια-υψηλή φωτιά μέχρι να ροδίσει. Το στραγγίζουμε. Ανακατεύουμε το κρέας, την κόκκινη σάλτσα, τα μανιτάρια και τις ντομάτες στην γάστρα. Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 6 έως 8 ώρες. Ανακατεύουμε μέσα τα τορτελίνια αφού πρώτα τα βράσουμε και πασπαλίζουμε με το τυρί μοτσαρέλα και τσένταρ στην κορυφή. Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία ή μέχρι τα τορτελίνια να μαλακώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου