Trifle με κρέμα εσπρέσο και φουντούκια
Υλικά
1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
1 ποτήρι φουντούκια
400 gr τυρί κρέμα
½ κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
1 καφέ εσπρέσο
2 μπανάνες
Εκτέλεση
Τρίβετε τα μπισκότα στο blender. Ψήνετε τα φουντούκια στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά και μετά να θρυμματίζετε στο blender(αφήστε τα σε μικρά κομματάκια, μην τα κάνετε σκόνη). Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το τυρί με το γάλα και τον καφέ. Παίρνουμε ένα γυάλινο μπολ και τοποθετούμε στον πάτο 2 κουταλιές της σούπας από το τριμμένο μπισκότο. Από πάνω ρίχνουμε 3-4 κουταλιές από την κρέμα εσπρέσο. Πάνω από την κρέμα ρίχνουμε 2 κουταλιές τριμμένο φουντούκι και μετά άλλες 3-4 κουταλιές κρέμα εσπρέσο. Στην κορυφή βάζουμε ροδέλες μπανάνας και για στόλισμα μπορούμε να καρφώσουμε κομμάτια από μπισκότο.
1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
1 ποτήρι φουντούκια
400 gr τυρί κρέμα
½ κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
1 καφέ εσπρέσο
2 μπανάνες
Εκτέλεση
Τρίβετε τα μπισκότα στο blender. Ψήνετε τα φουντούκια στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά και μετά να θρυμματίζετε στο blender(αφήστε τα σε μικρά κομματάκια, μην τα κάνετε σκόνη). Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το τυρί με το γάλα και τον καφέ. Παίρνουμε ένα γυάλινο μπολ και τοποθετούμε στον πάτο 2 κουταλιές της σούπας από το τριμμένο μπισκότο. Από πάνω ρίχνουμε 3-4 κουταλιές από την κρέμα εσπρέσο. Πάνω από την κρέμα ρίχνουμε 2 κουταλιές τριμμένο φουντούκι και μετά άλλες 3-4 κουταλιές κρέμα εσπρέσο. Στην κορυφή βάζουμε ροδέλες μπανάνας και για στόλισμα μπορούμε να καρφώσουμε κομμάτια από μπισκότο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου