ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Σολομός με σάλτσα τυριού και μουστάρδας
 
Υλικά
5 φιλέτα σολομού
200 gr κεφαλογραβιέρα τριμμένη ή καπνιστό τυρί
5 κουτάλια  σούπας βούτυρο
2 κοφτά κουτάλια  σούπας μουστάρδα (French)
ψιλοκομμένο άνηθο ή μαϊντανό
5 κουτάλια σούπας κρέμα γάλακτος
Αλάτι – Πιπέρι 
 
Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο, αλείφουμε ένα ταψί ή ένα πυρίμαχο σκεύος ,τοποθετούμε μέσα τα φιλέτα τα αλατοπιπερώνουμε και τα περιχύνουμε με το βούτυρο. Ανάβουμε τον φούρνο στο γκρίλ στους 190 βαθμούς και ψήνουμε τα φιλέτα για περίπου 4 λεπτά.
Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά όλα μαζί σε ένα μπολ πολύ καλά. Γυρίζουμε τα φιλέτα και από την άλλη μεριά και τα περιχύνουμε με το μείγμα που έχουμε φτιάξει και τα αφήνουμε να ψηθούν για άλλα 4 λεπτά. Μόλις ροδίσουν σβήνουμε τον φούρνο και σερβίρουμε.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου