ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015


Spare ribs με bbq sauce

Υλικά
1 1/2 κιλό χοιρινά παϊδάκια
1 κρεμμύδι λιωμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
7 κουταλιές μέλι
2 κουτάλια σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά σούπας ξύδι
2 κουτάλια σούπας ζάχαρη καστανή
3 κουτάλια σούπας ελαιόλαδο
5 κουτάλια soya sause
1 κουταλιά worcestershire sause
5-6 κουτάλια σούπας κέτσαπ
αλάτι όσο χρειαστεί (δοκιμάστε πρώτα)
πιπέρι
σκόνη τσίλι (όποιος αντέχει)

Εκτέλεση
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί να γίνουν ένα μείγμα. Αλείψτε τα spare ribs και αφήστε τα μαριναριστούν αρκετή ώρα. Εναλλακτικά, τα ετοιμάζετε από το βράδυ και τα ψήνετε την επόμενη μέρα. Αν σας περίσσεψε σάλτσα μην την πετάξετε. Προθερμένετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και ψήνετε τα παϊδάκια για 45  - 50 λεπτά. Κατα διαστήματα περιχύνετε με τη σάλτσα που σας έμεινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου