Κολοκυθάκια ογκρατέν με κίτρινο τυρί
Υλικά:
5 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές ροδέλες200 gr κίτρινο τυρί
2 κουτάλια σούπας λάδι με ψιλοκομμένο σκόρδο
Αλάτι – πιπέρι
Ψιλοκομμένος μαϊντανός για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Βάζετε τα κολοκυθάκια σε ένα πυρέξ αφού πρώτα τα
ανακατέψετε με το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι. Απλώνετε το τυρί στα
κολοκυθάκια και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 10
λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα. Σερβίρετε σε ένα πιάτο
γαρνίροντας με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου