ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015


Κολοκυθάκια ογκρατέν με κίτρινο τυρί

Υλικά:
5 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
200 gr κίτρινο τυρί
2 κουτάλια σούπας λάδι με ψιλοκομμένο σκόρδο
Αλάτι – πιπέρι
Ψιλοκομμένος μαϊντανός για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση:

Βάζετε τα κολοκυθάκια σε ένα πυρέξ αφού πρώτα τα ανακατέψετε με το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι. Απλώνετε το τυρί στα κολοκυθάκια και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα. Σερβίρετε σε ένα πιάτο γαρνίροντας με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου