ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015


Γραβιέρα σαγανάκι με μέλι και σύκο

Υλικά
100  gr γραβιέρα  
50 
gr  αλεύρι
100 
gr ελαιόλαδο

Για τη σάλτσα

1 σύκο
20
gr μέλι
3  
gr κανέλα


Εκτέλεση
Κόβουμε το σύκο στα 4 το πασπαλίζουμε με κανέλα ,μέλι και το ψήνουμε στον φούρνο για 5 με 10 λεπτά στους 170 βαθμούς.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και ρίχνουμε μέσα τη γραβιέρα αφού πρώτα την έχουμε βρέξει με νερό και την έχουμε πασπαλίσει με το αλεύρι. Μόλις ροδίσει την αφαιρούμε και σερβίρουμε με το σύκο και το μέλι από πάνω.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου