Γραβιέρα σαγανάκι με μέλι και σύκο
Υλικά
100 gr γραβιέρα
50 gr αλεύρι
100 gr ελαιόλαδο
Για τη σάλτσα
1 σύκο
20 gr μέλι
3 gr κανέλα
Εκτέλεση
Κόβουμε
το σύκο στα 4 το πασπαλίζουμε με κανέλα ,μέλι και το ψήνουμε στον φούρνο για 5
με 10 λεπτά στους 170 βαθμούς.Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και ρίχνουμε μέσα τη γραβιέρα αφού πρώτα την έχουμε βρέξει με νερό και την έχουμε πασπαλίσει με το αλεύρι. Μόλις ροδίσει την αφαιρούμε και σερβίρουμε με το σύκο και το μέλι από πάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου