Σαλάτα με καπνιστό σολομό σπανάκι και αβοκάντο
Υλικά
20 gr καπνιστού σολομού
4 ποτήρια τρυφερά φυλλα σπανάκι
50 gr καβουρδισμένα καρύδια
1 αβοκάντο κομμένο σε φέτες
ξύσμα φλουδας από ένα λάιμ
τον χυμό από ένα λάιμ
50 ml ελαιόλαδο
1 κουταλάκι αλάτι
λιγο φρέσκο αλεσμένο πιπέρι
Σε ένα μπολ σερβιρίσματος βάζουμε σαν βάση το σπανάκι, ανακατεύουμε μέσα τα καρύδια, το αβοκάντο το ξύσμα από λάιμ, τον χυμό λάιμ, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Τοποθετούμε επάνω τις φέτες σολομού και σερβίρουμε με φρεσκοαλεσμένο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου