ΚΡΕΜΑ ΜΕ MALTESERS
YΛΙΚΑ
450 gr MALTESERS
1 ΛΙΤΡΟ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΑ
4 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
2 ΠΑΚΕΤΑ ΜΟRNING COFFEE
ΝUTELLA
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣE ΕΝΑ PYREX ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΛΙΓΗ NUTELLA. XTYΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΟΥΝ. ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜALTESERS ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΙΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ MALTESERS ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΤΜΕ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΙ . ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΝUTELLA. ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ MALTESERS.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου