ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
ΥΛΙΚΑ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ 250 gr
1 ΠΟΤΗΡΙ ΛΑΔΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ
4 ΑΥΓΑ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ BAKING POWDER
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΦΛΟΥΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 5 ΛΕΠΤΑ. ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑΜΕ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΜΑΣ ΒΡΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 7 - 8 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΠΙΤΑ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΣΙΡΟΠΙ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου