ΧΑΛΒΑΣ ΑΛΑΔΩΤΟΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΥΛΙΚΑ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
1 1/2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
4 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑΣ
ΦΛΟΥΔΑ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΑΣΠΡΙΣΜΕΝΑ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΗ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΛΟΥΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΒΟΥΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΚΟΥΝΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΚΑΤΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΚΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ. ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΦΟΡΜΑ. ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου