ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙΑ ΤΥΛΙΚΤΑ
ΥΛΙΚΑ
1 ΚΙΛΟ ΦΥΛΛΟ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ
250 gr ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΑ
ΚΑΝΕΛΑ
500 gr ΑΜΥΓΔΑΛΟΚΟΥΝΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
2 1/2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 1/2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΚΟΥΝΕΣ ΣΤΟ BLENDER KAI ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 1 1/2 ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΝΕΛΑ. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 4 ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ PYREX ΦΟΡΕΙ 5 - 6 ΣΕΙΡΕΣ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ PYREX. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΟΥΝ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΝΗΣΤΕΙΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΛΑΔΙ Η ΚΡΕΜΑ ΦΥΤΙΚΗ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου