ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

 
ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙΑ ΤΥΛΙΚΤΑ
 
ΥΛΙΚΑ
 
 1 ΚΙΛΟ ΦΥΛΛΟ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ
 
250 gr  ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΑ
 
ΚΑΝΕΛΑ
 
500 gr ΑΜΥΓΔΑΛΟΚΟΥΝΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
 
 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
 
2 1/2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
 
1 1/2  ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ 
 
ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑΣ
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΚΟΥΝΕΣ ΣΤΟ BLENDER KAI ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 1 1/2 ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΝΕΛΑ. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 4 ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ PYREX  ΦΟΡΕΙ 5 - 6 ΣΕΙΡΕΣ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ PYREX. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ  ΜΕΧΡΙ  ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΟΥΝ.
 
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΝΗΣΤΕΙΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΛΑΔΙ Η ΚΡΕΜΑ ΦΥΤΙΚΗ.
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου