ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015


ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΟΓΚΡΑΤΕΝ


ΥΛΙΚΑ

1 ΚΙΛΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ



ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ

1 ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΑΛΑΤΙ

5 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ

1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΤΥΡΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑΚΙΑ. ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ  ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΝΕΡΟ ΜΕ ΑΛΑΤΙ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ.  ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΥΠΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΝ. ΑΦΟΥ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ  ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΜΟ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΟΛΙΑΣΕΙ Η ΚΡΕΜΑ. ΑΦΟΥ ΠΗΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ  ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ   ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ 20  - 25 ΛΕΠΤΑ.

ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου