ΠΑΠΙΑ ΨΗΤΗ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΥΛΙΚΑ
ΠΑΠΙΑ 2 KΙΛΑ
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 3 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ
3 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ
1 ΦΛΥΝΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΟΝΙΑΚ
ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ. ΚΑΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΗ ΛΟΥΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ. ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΣΕ ΦΕΤΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΏΝΟΥΜΕ. ΨΗΝΟΥΜΕ 1 1/2 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 170 - 190 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΡΥΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΟΥΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου