ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ
ΥΛΙΚΑ
1/2 ΚΙΛΟ ΦΥΛΛΟ ΜΠΑΚΛΑΒΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
6 ΠΟΤΗΡΙΑ ΓΑΛΑ
7 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
7 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
3 ΑΥΓΑ
7 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΝΗΣΙΑΣΤΕ
250 gr ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
2 1/2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ
ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΣΑ. ΜΕΤΑ ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΔΥΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΤΑΨΙ.ΑΦΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΥΛΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ. ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΜΑΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΛΑΔΟΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ. ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΡΟΜΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΈΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΑΦΟΥ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου