ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΥΛΙΚΑ
5 - 6 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
ΛΟΥΝΤΖΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ
ΤΥΡΙ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ Η ΤΣΕΤΑΡ
ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΣΙΤΑΡΟΠΟΥΛΑ
500ml ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΑ
ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΑΣ. ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΡΟΔΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΙΩΝΟΥΝ. ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΥΝΤΖΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΙΤΑΡΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ. ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΣΕ PYREX KAI BAZOYME AΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 35 - 40 ΛΕΠΤΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου