ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015


ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ

5 - 6 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΛΟΥΝΤΖΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ

ΤΥΡΙ  ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ Η ΤΣΕΤΑΡ

ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

1 ΠΟΤΗΡΙ ΣΙΤΑΡΟΠΟΥΛΑ

 500ml ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΑ

ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΑΣ. ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΡΟΔΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΙΩΝΟΥΝ. ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΥΝΤΖΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΙΤΑΡΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ. ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΣΕ PYREX KAI BAZOYME AΠΟ ΠΑΝΩ  ΤΑ ΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 35 - 40 ΛΕΠΤΑ.

ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου