BANOFFEE PIE
ΥΛΙΚΑ
1 ΚΟΥΤΙ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ
1 ΛΕΜΟΝΙ
80 gr ΒΟΥΤΥΡΟ
180gr ΜΠΙΣΚΟΤΑ DIGESTIVE
300ml ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
2 ΜΠΑΝΑΝΕΣ
50 gr ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΛΟΥΔΑ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ. ΑΝ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΤΟ BLENDER ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ. ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΏΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΑΡΤΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ . ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ. ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΡΤΑΣ ΜΑΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου