ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ
ΥΛΙΚΑ
6 ΔΕΣΜΕΣ ΣΠΑΝΑΚΙ
1 ΔΕΣΜΗ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ (ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ)
1 ΦΕΤΑ 250 gr
1 ΧΑΛΛΟΥΜΙ
1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΥΡΙ ΤΣΕΤΑΡ Η ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ " ΠΙΤΤΑ"
6 ΑΥΓΑ
ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ. ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΒΟΥΜΕ. ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ. ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ PYREX ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΡΥΠΗΣΟΥΜΕ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΦΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ. ΚΤΥΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 6 ΑΥΓΑ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΨΗΜΕΝΗ ΖΥΜΗ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΨΗΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΑΚΡΙΕΣ. ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΣΧΗΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΩΡΑ.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου