CARROT CAKE
ΥΛΙΚΑ
1 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΛΑΔΙ
4 ΑΥΓΑ
3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΑΡΟΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
3/4 ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
1 3/4 ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ MIXED SPICES
1 KOYTAΛΑΚΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ
2/3 ΤΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑΦΙΔΑΚΙΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ
1 ΠΑΚΕΤΟ CREAM CHEESE
1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΝΑΛΑΤΟ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
1/1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΕΙΚ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΑΥΓΑ.
ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΑ MIXED SPICES, ΤΗ ΣΟΔΑ, ΤΑ ΣΤΑΦΙΔΑΚΙΑ, ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ, ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΡΟΤΟ. ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΓΙΑ 50 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ. ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ NA KΡΥΩΣΕΙ.
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΑΣΟ: ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΙΟ ΓΛΑΣΟ.
ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΤΟΥ. ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ.
ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου