ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ
ΥΛΙΚΑ
1 ΚΟΥΤΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΠΕΝΝΕΣ
1 ΚΙΛΟ ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
200gr ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΕΤΑ
80 gr ΒΟΥΤΥΡΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΑΛΑΤΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΟΥΤΥΡΟ , ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΕΛΑΦΡΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 5 - 8 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΟΥΝ. ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ. ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙς ΓΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΖΟΥΜΙ. ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου