ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015


ΜΗΛΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ


ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 

3/4 ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΝΑΛΑΤΟ

3/4 ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ

2 ΑΥΓΑ

1 ΒΑΝΙΛΙΑ

ΚΟΝΙΑΚ

2 ΚΟΥΤΑΛΙΑ BAKING POWDER

ΑΛΕΥΡΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

6 - 7 ΜΗΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ

2 - 3 ΚΟΤΑΛΙΑ ΖΑΧΑΡΗ

ΚΑΝΕΛΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΚΟΒΩ ΤΑ ΜΗΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΝΕΛΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΥ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΩ ΤΗ ΜΙΣΗ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΟΜΕΝΟ  ΤΑΨΙ. ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΤΑ ΜΗΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΥΜΗ. ΤΡΙΒΩ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟ ΤΡΙΦΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΦΟΥΡΝΟ (180 ΒΑΘΜΟΥΣ) ΓΙΑ 50 ΛΕΠΤΑ.

ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ Η ΚΡΕΜΑ ΚΑΣΤΑΡΤ.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου