ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ
ΥΛΙΚΑ
1/2 ΚΙΛΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ
5 - 6 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
2 ΑΒΟΚΑΤΟ
6 - 7 ΚΑΡΥΔΙΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΣ
1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΛΕΜΟΝΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ FRENCH MUSTURD
AΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑΚΙΑ. ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΟΚΑΤΟ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ. ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ.
ΧΤΥΠΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ. ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ.
Η ΣΑΛΑΤΑ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 - 5 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου